Kalendar i Verës 2019

Viti 2019 sapo ka filluar, dhe urojmë të jetë i mbushur plot me momente të lumtura dhe verë të mirë për të gjithë ju! Ne menduam të përshtasim një kalendar në shqip ku janë shënuar ditë të njohura në mbarë botën si dita e llojit të verës në fjalë. Për çdo muaj...