Chardonnay 2017

L 950

Category:

Description

Është një verë e freskët, e këndshme dhe elegante për këdo që e shijon.
E prodhuar nga rrushi “Chardonnay” i zonës së Durrësit, me një ngjyrë të verdhë të zbehtë. E përsosur në shoqërimin e prodhimeve të detit. Ruhet në vende me pak dritë. Serviret në temperaturën 12-14°C. 75 cl / 13% Vol

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chardonnay 2017”

Your email address will not be published. Required fields are marked *