Merlot Rezervë 2017

L 1,800

Category:

Description

Verë e prodhuar nga rrushi “Merlot” i zonës së Durrësit. Fermentim i kujdesshëm dhe i stazhionuar në voza druri lisi për 18 muaj, vjen me aroma karakteristike vjetërimi duke sjellë një verë me ngjyrë rubini dhe të dashur për t’u konsumuar me arsotimente të ndyshme të mishit të zgarës. Ruhet në vende me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti. Serviret në temperaturën 18-20°C.  75 cl | 13.5 % Vol

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merlot Rezervë 2017”

Your email address will not be published. Required fields are marked *