Merlot 2016

L 950

Category:

Description

Prodhuar nga rrushi “Merlot” i zonës së Durrësit, me një ngjyrë  të kuqe të thellë rubini, e shijshme dhe e përsosur në shoqërimin e arsotimenteve të ndryshme të mishit të zgarës. Ruhet në vende me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti. Serviret në temperaturën 16-18°C. 75 cl | 13 % Vol

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merlot 2016”

Your email address will not be published. Required fields are marked *