Shesh i Bardhë 2017

L 1,200

Category:

Description

Shesh i Bardhë (Varietet Autokton Shqiptar) i zonës Çizmeli, Durrës.
Një verë e prodhuar nga fermentim natyral, me temperaturë të kontrolluar 15°C, me një ngjyrë të verdhë kashtore dhe një buket të pasur lulesh pjalmore. Preferohet të konsumohet në temperaturën 10-12°C, kryesisht si aperitiv, me prodhime deti si dhe djathëra me aroma të lehta. Ruhet në vende me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti. 75 cl | 13% Vol

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shesh i Bardhë 2017”

Your email address will not be published. Required fields are marked *