Shesh i Zi 2017

L 1,200

Category:

Description

Shesh i Zi (Varietet Autokton Shqiptar) i zonës Çizmeli, Durrës. Varietet që prodhon një verë me ngjyrë rubini dhe aroma të qarta të frutave të kuqe të tej pjekura. Preferohet te konsumohet në temperaturën 18-20°C, kryesisht me mishra të pjekur dhe djathra të stazhuionuar. Ruhet në vende me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti. 75 cl  | 13.5 % Vol

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shesh i Zi 2017”

Your email address will not be published. Required fields are marked *