• Përdor kuponin FUNDVIT për të përfituar 20% zbritje për etiketat Merlot, Chardonnay, Shesh i Bardhë, Shesh i Zi;
  • Bli 4 shishe nga pesë etiketat tona dhe fito 2 shishe merlot falas;
  • Bli nga 1 shishe për secilin lloj (setin me 5 etiketa Alimani) dhe fito 20% ulje; Pra Merlot REZERVË e përfitoni me 20% zbritje vetëm duke blerë të gjithe setin e etiketave <5 shishe>
  • Shpërndaj në rrjetet tua sociale një foto apo postim të Kantines Alimani dhe fito 40% zbritje për verën Merlot 2016
  • Nëse blen varietet shqiptare Shesh i Zi dhe Shesh i Bardhë, përveç 20% ulje fiton falas edhe paketimin në shportë festive;
  • Për klientët besnike: rekomandojini verërat Alimani miqve tuaj, të cilët nëse bëhen klientë, ju përfitoni 35% zbritje në porosinë e rradhës;

– Kujdes: produktet tona mund të blihen vetëm nga persona mbi moshën 18 vjec!