We produce high quality wines.

Wine Production Process

The fruit is selected at peak intensity then gently treated throughout the winemaking process. This means hand-picking. We prefer to use oak barrels for our Reserva. Our goal is to make wines of character. We believe that elegance, balance and complexity are what many wine-lovers like.

Merlot Reserva

Verë e prodhuar nga rrushi “Merlot” i zonës së Durrësit. Fermentim i kujdesshëm dhe i stazhionuar në voza druri lisi për 18 muaj, vjen me aroma karakteristike vjetërimi duke sjellë një verë me ngjyrë rubini dhe të dashur për t’u konsumuar me arsotimente të ndyshme të mishit të zgarës. Ruhet në vende me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti. Serviret në temperaturën 18-20°C.  75 cl | 13.5 % Vol 

Shesh i Bardhë

Shesh i Bardhë (Varietet Autokton Shqiptar) i zonës Çizmeli, Durrës.
Një verë e prodhuar nga fermentim natyral, me temperaturë të kontrolluar 15°C, me një ngjyrë të verdhë kashtore dhe një buket të pasur lulesh pjalmore. Preferohet të konsumohet në temperaturën 10-12°C, kryesisht si aperitiv, me prodhime deti si dhe djathëra me aroma të lehta. Ruhet në vende me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti. 75 cl | 13% Vol

Shesh i Zi

Shesh i Zi (Varietet Autokton Shqiptar) i zonës Çizmeli, Durrës. Varietet që prodhon një verë me ngjyrë rubini dhe aroma të qarta të frutave të kuqe të tej pjekura. Preferohet te konsumohet në temperaturën 18-20°C, kryesisht me mishra të pjekur dhe djathra të stazhuionuar. Ruhet në vende me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti. 75 cl  | 13.5 % Vol

Chardonnay

Është një verë e freskët, e këndshme dhe elegante për këdo që e shijon.
E prodhuar nga rrushi “Chardonnay” i zonës së Durrësit, me një ngjyrë të verdhë të zbehtë. E përsosur në shoqërimin e prodhimeve të detit. Ruhet në vende me pak dritë. Serviret në temperaturën 12-14°C. 75 cl / 13% Vol

Merlot

Prodhuar nga rrushi “Merlot” i zonës së Durrësit, me një ngjyrë  të kuqe të thellë rubini, e shijshme dhe e përsosur në shoqërimin e arsotimenteve të ndryshme të mishit të zgarës. Ruhet në vende me pak dritë dhe temperaturë normale ambjenti. Serviret në temperaturën 16-18°C. 75 cl | 13 % Vol

Reviews

Jeni vera me cilesore sot ne tregun shqiptar! Ne restorantin tone Fish Line kemi shume kliente qe e provojne veren tuaj dhe mbeten te mahnitur nga cilesia e saj! Ju uroj suksese te metejshme vellezerve Alimani!

Sokol Shtrezi

Owner, Fish Line Restaurant

The best

Marjo Lleshi

Great wine and one of the culinary pieces missing in Albania is now complete!

Rajter Shima

Nje shije e lehte dhe e mrekullueshme, sygjerim per te gjithe vere-dashesit per ta provuar. Jam e sigurte qe nuk do te mungoje pastaj ne tavolinat e tyre ���

Xhiliola Koci

The best wine in Albania � !!!

Endi Beqiraj

Kur gjen veren e duhur shqiptare!

Krist Angela Ziçishti

The best wine 👌👌

Erisa Lica

Great great Wine. I love it

Gridi Duka

The best wine in Albania ��

Migena Lala

If you are in Albania you must try the Alimani’s wine. You’ll love it

Lorela Qerimi

Best wine made in Albania �

Megi Zurbo

Super vere �

Erjol Hoxhaj