Viti 2019 sapo ka filluar, dhe urojmë të jetë i mbushur plot me momente të lumtura dhe verë të mirë për të gjithë ju! Ne menduam të përshtasim një kalendar në shqip ku janë shënuar ditë të njohura në mbarë botën si dita e llojit të verës në fjalë. Për çdo muaj shoqëruar dhe me foto që ju tashmë i keni parë dhe pëlqyer nga rrjetet sociale të kantinës tonë. 

Përshtatur me shumë dashuri, për ta përdorur për planifikimet e festave dhe gëzimeve me familjen dhe shoqërinë tuaj, për të kthyer momentet më të bukura të vitit 2019 në kujtime të ëmbla!

Mund t’a shkarkoni, shpërndani, printoni etj. Shkarkojeni tani falas këtu! 

 Alimani Wine Calendar 2019