Welcome to Wine Talks

...a blog by Alimani Winery dedicated to wine world!
Drop us a line!

Kalendar i Verës 2019

Viti 2019 sapo ka filluar, dhe urojmë të jetë i mbushur plot me momente të lumtura dhe verë të mirë për të gjithë ju! Ne menduam të përshtasim një kalendar në shqip ku janë shënuar ditë të njohura në mbarë botën si dita e llojit të verës në fjalë. Për çdo muaj...

Food for Tomorrow

    Food for Tomorrow është një iniciativë e cila synon të lidhë dhe fuqizojë të rinjtë e talentuar në Ballkanin Perëndimor dhe Suedi dhe të ndihmojë idetë e tyre të konkretizohen në projekte për një të ardhme të qëndrueshme për ushqimin. Mënyra si ne...